Eπανασχεδιασμός τεσσάρων βασικών οδικών αξόνων στον Εύοσμο

Με την ιδιότητα του συμβούλου του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, ο συγκοινωνιολόγος Σταύρος Κωνσταντίνιδης ολοκλήρωση τον επανασχεδιασμό τεσσάρων βασικών οδικών αξόνων του Δήμου: της Παπανδρέου στο Κορδελιό, των Μεγάλου Αλεξάνδρου, 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο και της Αναγεννήσεως στην περιοχή άνωθεν του Περιφερειακού.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει δεκάδες κόμβους, διασταυρώσεις και αρκετά χιλιόμετρα οδικών αξόνων. «Με γνώμονα τις αρχές της βιώσιμης κινητικότητας, επιχειρήσαμε να αναβαθμίσουμε την λειτουργικότητα, την αισθητική, την οδική ασφάλεια, και να δημιουργήσουμε ενδυναμωμένες υποδομές για πεζούς και σε μερικές περιπτώσεις και για ποδήλατα», ανέφερε ο κ. Κωνσταντινίδης.

Στις εικόνες φαίνεται ο επανασχεδιασμός της 25ης Μαρτίου στη διασταύρωση με Εθνικής Αντίστασης, όπου σχεδόν καθημερινά γίνονται ατυχήματα. Όπως σημειώνει ο κ. Κωνσταντινίδης «με τη λύση μας, η οποία ακολουθεί την ίδια λογική σε όλο το μήκος της 25ης Μαρτίου (Σμύρνης, Παπάγου, Μαιάνδρου κτλ) μηδενίζουμε τα τροχαία και καθιστούμε ολόκληρο τον δρόμο φιλικό στους πεζούς και στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, και βιώσιμο για το μέλλον του και τις επόμενες γενιές».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ