Ο κομβικός ρόλος Αβραμόπουλου στο πλευρό Αγγελούδη – Ειδικός σύμβουλος και ο Γ. Σουρβίνος

Ένα από τα πλέον έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο, θα έχει κι επισήμως από σήμερα στο πλευρό του ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.

Με απόφασή του ο κ. Αγγελούδης ανέθεσε στον Παναγιώτη Αβραμόπουλο, που μεταξύ άλλων διετέλεσε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης επί δημαρχίας Γιάννη Μπουτάρη, τα καθήκοντα του άμισθου ειδικού συμβούλου σε θέματα στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού του δημοτικού έργου. Ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος θα έχει κομβικό ρόλο και θα βρίσκεται εγκατεστημένος στον τρίτο όροφο του δημαρχιακού μεγάρου.

Ως άμισθος ειδικός σύμβουλος θα βρίσκεται δίπλα στον Στέλιο Αγγελούδη και ο Γιώργος Σουρβίνος, που έχει διατελέσει διευθυντής στην Τροχαία Θεσσαλονίκης. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ο κ. Σουρβίνος ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Στέλιου Αγγελούδη, ενώ στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε κατέλθει υποψήφιος με τον Γιώργο Ορφανό. Στη διοίκηση Αγγελούδη θα συνδράμει ως άμισθος ειδικός σύμβουλος σε θέματα κυκλοφορίας, δημοτικής αστυνομίας και ευταξίας στον δημόσιο χώρο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ