Στο πλευρό ευπαθών πολιτών εν όψει Πάσχα

Χείρα βοηθείας σε χιλιάδες ευάλωτους πολίτες τείνει, εν όψει Πάσχα, ο δήμος Θεσσαλονίκης. Από αύριο θα αρχίσουν διανομές τροφίμων σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες, ενώ οι δράσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτήν την περίοδο θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή του Θωμά.

Στην προσπάθειά του να βοηθήσει πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα να στρώσουν το δικό τους πασχαλινό τραπέζι, ο δήμος Θεσσαλονίκης οργανώνει διανομές τροφίμων: – για την Α΄, Γ΄ και Δ΄ Δημοτική Κοινότητα τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου – για τη Β΄ Δημοτική Κοινότητα επίσης τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τον χώρο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημοσίας Υγείας (Μοναστηρίου 53-55) • για την Ε΄ Δημοτική Κοινότητα και για τη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας τη Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου. Για τις 370 οικογένειες που είναι ωφελούμενες μέσω της δομής του κοινωνικού παντοπωλείου θα πραγματοποιηθεί διανομή πακέτων.

Πασχαλινά πακέτα και λάβουν και οι 300 ωφελούμενες οικογένειες της δομής παροχής συσσιτίου του δήμου Θεσσαλονίκης. Με αρωγό την εταιρεία «LIDL HELLAS», εξάλλου, ο δήμος Θεσσαλονίκης προγραμματίζει τη διανομή εορταστικού γεύματος σε πακέτο, το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου, στις 12.30 το μεσημέρι, στους 750 ωφελούμενους των συσσιτίων. Για την ιδιαίτερα ευπαθή ομάδα των αστέγων της πόλης που είναι ωφελούμενοι των δομών αστεγίας του δήμου Θεσσαλονίκης (Υπνωτήριο Αστέγων και Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων), προγραμματίζονται δράσεις κοινωνικοποίησης και στήριξης. Μεταξύ άλλων θα προσφερθούν μερίδες εορταστικού γεύματος σε πακέτο την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου, τη Δευτέρα και την Τρίτη μετά Πάσχα όπως και την Κυριακή του Θωμά.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ