Αρχίζει η λειτουργία δύο εμβολιαστικών κέντρων Covid-19 στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Δύο εμβολιαστικά κέντρα στο Τοπικό Ιατρείο Ωραιοκάστρου, ιατρείο ευθύνης του Κέντρου Υγείας Νεάπολης, θα αρχίσουν να λειτουργούν τον ερχόμενο Απρίλιο.
Για τη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων και τη στήριξή τους συζήτησαν τον Ιανουάριο ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης και η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα, με τον υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας, Κωνσταντίνο Χρίστογλου και τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Νεάπολης, Ευάγγελο Ξενόπουλο.
«Τον Απρίλιο θα αρχίσει η λειτουργία δύο εμβολιαστικών ιατρείων στο Δήμο μας. Είναι σημαντικό να μπορούν οι δημότες μας να κάνουν το εμβόλιο για τον Covid-19 στο τόπο κατοικίας τους χωρίς να ταλαιπωρούνται. Ως διοίκηση κάνουμε όποιες ενέργειες χρειάζεται για να ενισχύουμε τη λειτουργία του Τοπικού Ιατρείου Ωραιοκάστρου και ως εμβολιαστικό κέντρο. Ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία τον κ. Χρίστογλου και τον κ. Ξενόπουλο», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου πρότεινε επίσης στις αρμόδιες υγειονομικές αρχές να δημιουργηθεί εμβολιαστικό κέντρο Covid-19 και στο Δημοτικό Ιατρείο που θα αρχίσει να λειτουργεί το επόμενο διάστημα στο Δρυμό.
Η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα, αναφέρει από την πλευρά της πως η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ωραιοκάστρου θα συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στη λειτουργία των εμβολιαστικών ιατρείων και στο πλαίσιο αυτό σχεδιάζεται η στήριξή τους με νοσηλευτικό προσωπικό της Υπηρεσίας, σε συνεννόηση με την 3η ΥΠΕ Μακεδονίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ