Προσωπικό και μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλία με απόφαση Τζιτζικώστα

Προσωπικό και μηχανήματα, για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της μεγάλης καταστροφής από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, στέλνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με απόφαση του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

Με απόφαση του Περιφερειάρχηη Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα στείλει αύριο το πρωί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας έξι αντλητικά μηχανήματα και το αντίστοιχο προσωπικό, προκειμένου να συνδράμουν το έργο της άντλησης υδάτων από περιοχές που πλημμύρισαν τις τελευταίες ημέρες.

«Οδηγοί και μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου 2023 στη διάθεση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ώστε να βοηθήσουν στις αντλήσεις υδάτων όπου χρειάζεται. Το χτύπημα της θεομηνίας στη Θεσσαλία είναι απίστευτο και είναι χρέος μας να συμπαρασταθούμε όχι μόνο ηθικά, αλλά και εμπράκτως στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας. Από αύριο το προσωπικό και τα μηχανήματά μας θα βρίσκονται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, προκειμένου να συνδράμουν τις μεγάλες προσπάθειες να αντιμετωπιστούν οι δραματικές επιπτώσεις στην περιοχή και στους συνανθρώπους μας. Είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε την γειτονική Περιφέρεια Θεσσαλίας στη μεγάλη προσπάθεια να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία σε όλες τις πληγείσες περιοχές και να επανέλθουν οι κάτοικοι στα σπίτια τους. Η συνεισφορά των αντλητικών μηχανημάτων θα είναι ουσιαστική και αποτελεσματική, καθώς η αξία τους έχει δοκιμαστεί στην πράξη, σε πλημμυροπαθείς περιοχές πολλές φορές. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα σταθεί στο πλευρό των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται και θα βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί στη Θεσσαλία, και με άλλες πρωτοβουλίες τις αμέσως επόμενες μέρες, όπως έκανε άλλωστε και το προηγούμενο διάστημα με τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στον Έβρο. Η σκέψη μας και η αγωνία μας είναι στη δοκιμαζόμενη Θεσσαλία. Η απάντηση στην καταστροφή είναι μόνο η αλληλεγγύη», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ