Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες του Βόλου στέλνει ο Δήμος Καλαμαριάς

Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες του Βόλου στέλνει ο Δήμος Καλαμαριάς

«Όπου υπάρχει ανάγκη θέλω ο Δήμος μας να βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί»! Αυτή είναι η οδηγία που έχει δώσει ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, απ’ όταν ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου. Έχοντας πάντα αυτήν την αρχή, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων, Εύα Ντόντη-Μπανιώρα επικοινώνησε με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου, Παρασκευή Αναγνώστου-Στάθη, προκειμένου να δει τις ανάγκες που έχει η περιοχή, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.
«Είναι ιερή υποχρέωση, απέναντι σε κάθε συνάνθρωπό μας που περνάει τέτοια δοκιμασία, να σταθούμε δίπλα του, να προσφέρουμε απλόχερα τη βοήθειά μας. Και σ’ αυτήν την περίπτωση η ανάγκη είναι μεγάλη, βλέποντας την καταστροφή που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Βόλου», τονίζει η κα Ντόντη-Μπανιώρα.
Την Παρασκευή 8, τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 7πμ έως τις 3μ.μ συγκεντρώνεται ανθρωπιστική βοήθεια στο Δημοτικό Φαρμακείο του Δήμου Καλαμαριάς, επί της οδού Ι. Παπανικόλα 18 και Αμισσού, στον δεύτερο όροφο.
Συγκεντρώνουμε:

  • Νερά & χυμούς
  • Τρόφιμα (όσπρια, μακαρόνια, ρύζι κλπ)
  • Κρουασάν, μπισκότα, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα
  • Καθαριστικά είδη
  • Χαρτιά κουζίνας & υγείας

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ