ΠΚΜ: Συμμετοχή στην τουριστική έκθεση “Arabian Travel Market” του Ντουμπάι

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στην τουριστική έκθεση «Arabian Travel Market» που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι.

Η φετινή έκθεση ήταν από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών, καθώς την επισκέφτηκαν πάνω από 40.000 επισκέπτες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν πάνω από 100 συναντήσεις με επαγγελματίες από την παγκόσμια τουριστική αγορά και ιδιαίτερα από χώρες της Μέσης Ανατολής και της Ασίας, οι οποίοι ύστερα και από το παγκόσμιο άνοιγμα της τουριστικής αγοράς μετά την πανδημία αναζητούν νέους προορισμούς και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να γνωρίσουν την Κεντρική Μακεδονία.

Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας παρουσίασαν μέσω οπτικοακουστικού υλικού εικόνες από την Κεντρική Μακεδονία και εντυπωσίασαν τους επαγγελματίες του τουρισμού και το κοινό, που είχαν έτσι τη δυνατότητα να δουν την ποικιλία των επιλογών που προσφέρει ο τόπος μας. Έμαθαν πληροφορίες για τις υπαίθριες δραστηριότητες στη φύση, τη γαστρονομία και τη Θεσσαλονίκη ως ιδανικό προορισμό για city-break διακοπές, ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τον πολιτισμό της Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος τόνισε: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις προσέγγισης νέων αγορών και για το λόγο αυτό συμμετείχαμε στην ‘Αrabian Τravel Μarket’. Η συγκεκριμένη έκθεση προσελκύει επαγγελματίες του τουρισμού από όλον τον κόσμο και ιδιαίτερα από την Ασία που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Ακόμη η προσέγγιση μιας τέτοιας αγοράς είναι πολύ σημαντική για να πετύχουμε τον στόχο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ