Μέτρο ανακούφισης από τον δήμο Θεσσαλονίκης – Δωρεάν οι άδειες χρήσης κοινόχρηστου χώρου για τους επαγγελματίες στο Καπάνι

Μέτρα ανακούφισης των επαγγελματιών στο Καπάνι, που έχουν ταλαιπωρηθεί εξαιτίας των σημαντικών καθυστερήσεων στα έργα ανάπλασης που εξελίσσονται στην ιστορική αγορά από το φθινόπωρο του 2022, επεξεργάζεται η διοίκηση του Στέλιου Αγγελούδη στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Σε αυτό το πλαίσιο ο δήμος Θεσσαλονίκης θα δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Καπάνι και συγκεκριμένα μεταξύ της Εγνατίας, της Αριστοτέλους, της Ερμού και της Βενιζέλου να λάβουν δωρεάν για το τρέχον έτος τις άδειες χρήσεις κοινόχρηστου χώρου. Η χορήγηση των αδειών ατελώς στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Καπάνι θα αποτελέσει θέμα συζήτησης στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, έπειτα από σχετική εισήγηση του αντιδημάρχου Οικονομικού Προγραμματισμού και Δημοτικής Περιουσίας Γιώργου Αρβανίτη.

Υπενθυμίζεται ότι το Καπάνι επισκέφθηκε πρόσφατα και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος απηύθυνε αυστηρές προειδοποιήσεις προς τον εργολάβο που έχει αναλάβει την εκτέλεση των έργων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ