Συνάντηση Πατουλίδου – Χατζηβασιλείου για τον Τουρισμό

Σ’ ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα υποδέχθηκε η κ. Πατουλίδου την κ. Χατζηβασιλείου  στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, στην πρώτη θεσμική συνάντηση μετά την ανάθεση των καθηκόντων τους στο νέο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι άξονες της κοινής στρατηγικής των δύο φορέων τουρισμού, με στόχο την ενίσχυση προβολής του τουριστικού προϊόντος. 

Τα στελέχη του ΟΤΘ παρουσίασαν στην κ. Χατζηβασιλείου, τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα από τον επίσημο φορέα διαχείρισης του προορισμού.

Υπήρξε πλήρης σύμπνοια απόψεων των δύο κυριών σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης δήλωσε: 

«Τα γνωστικά επιστημονικά πεδία που έχει δραστηριοποιηθεί και έχει διακριθεί  η κ. Χατζηβασιλείου μέχρι σήμερα, είναι βέβαιο πως  θα διευκολύνουν το έργο μας στις σύγχρονες προκλήσεις και στην ενίσχυση της εικόνας και της ταυτότητας του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλονίκης  στο διεθνές περιβάλλον. Σε ένα περιβάλλον σκληρού ανταγωνισμού  ένα δημιουργικό, ευέλικτο και εξωστρεφές σχήμα συνεργασίας Αντιπεριφέρειας Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Αντιπεριφέρειας Τουρισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης  είναι καθοριστικό για την πόλη μας και μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη πρωταγωνίστρια».

Η κ. Χατζηβασιλείου υπογράμμισε την ανάγκη και την αξία της συνεργασίας των φορέων που έχουν κοινό τόπο την προβολή της Θεσσαλονίκης. Εξήρε το έργο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και εξέφρασε την επιθυμία αυτές οι στενές σχέσεις να εμπλουτιστούν με περαιτέρω δράσεις. Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της ΠΚΜ τόνισε πως  στρατηγική στόχευση όλων μας, της κεντρικής Πολιτείας, των Περιφερειών, των Δήμων, των θεσμών, των φορέων, πρέπει να είναι κοινή και ξεκάθαρη: Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη! 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ