Στην «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά Ελένη Καμπάκη και Θεόδωρος Δημητρακάκης

Στην οικογένεια της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά καλωσόρισε τη δημοσιογράφο Ελένη Καμπάκη και τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος TAE KWON DO Θεόδωρο Δημητρακάκη ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος της περιοχής, Γιώργος Λίλτσης.
Ο κ. Λίλτσης ανακοίνωσε πως οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου στην κοινή προσπάθεια να αλλάξει σελίδα ο δήμος Παύλου Μελά.
«Επενδύω στον εξαιρετικό γιατρό, με το πλούσιο κοινωνικό έργο, επενδύω σε αυτόν που έχει το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και μόνο, γνωρίζει το Δήμο καλύτερα από τον καθένα, αγωνίζεται για έναν Δήμο ανθρώπινο. Η επιλογή είναι μία: ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Για το δήμο Παύλου Μελά που αξίζουμε» σχολίασε η δημοσιογράφος Ελένη Καμπάκη. «45 χρόνια στο δήμο Παύλου Μελά και σχεδόν τίποτα δεν έχει αλλάξει. Με την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στοχεύουμε να ανατρέψουμε το Δήμο, σε έναν Δήμο έτσι όπως αρμόζει στους δημότες του. Συμπορεύομαι με τον Γιώργο Λίλτση, τον εξαιρετικό επιστήμονα και πάνω από όλα «άνθρωπο» για τον Δήμο που μας αξίζει» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Δημητρακάκης.
Σημειώνεται, πως οι μηχανές στην «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δουλεύουν στο φουλ ενόψει της μεγάλης εκδήλωσης που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ