Ο Γιάννης Πούλιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολιόλιου

Υποψήφιος στην παράταξη του δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου θα ειναι στις επόμενες εκλογές ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Πούλιος

Δημόσια δήλωση του πρώην αναπληρωτή Δημάρχου – Αντιδημάρχου Δ.Ε. Δίου και προέδρου της ΔΗΚΕΔΟ του Δήμου Δίου-Ολύμπου, Ιωάννη Πούλιου

Αγαπητοί συνδημότες μου, το 2014 με τιμήσατε με την ψήφο σας, όπως και την δημοτική παράταξη «Ολύμπια Συμμαχία» στη οποία συμμετείχα με επικεφαλής τον Κώστα Δημόπουλο και έτσι αναλάβαμε την διοίκηση του δήμου μας. Υπηρέτησα τους πολίτες του δήμου από την θέση του αναπληρωτή δημάρχου-αντιδημάρχου της δημοτικής ενότητας Δίου και ως πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΟ.
Στις εκλογές του 2019 ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου. Σε λίγους μήνες τον Οκτώβριο του 2023 στις νέες αυτοδιοικητικές εκλογές καλούμαστε όλοι να αποφασίσουμε ξανά για το μέλλον του δήμου μας.
Αυτά τα τέσσερα χρόνια, παρακολουθώντας από κοντά την προσπάθεια και τον αγώνα που δίνει ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος για την αντιμετώπιση των σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν τους δημότες σε κάθε περιοχή ξεχωριστά, θεωρώ πως τα έργα και οι δράσεις του συνέβαλλαν στην βελτίωση της εικόνας και της καθημερινότητας των πολιτών. Ως δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΟ υποστήριξα όλα εκείνα που θεωρούσα ότι ήταν στην σωστή κατεύθυνση. Βεβαίως υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Αυτό απαιτεί την συστράτευση όλων όσων ασπαζόμαστε τις ίδιες αρχές και αξίες και έχουμε τα ίδια όνειρα για το μέλλον του τόπου μας. Η δύσκολη συγκυρία απαιτεί ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση και συμπόρευση με ανθρώπους με ικανότητες αλλά και διάθεση για δουλειά.
Για τους λόγους αυτούς στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θέτω τις δικές μου δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια και συστρατεύομαι με τον Βαγγέλη Γερολιόλιο και την “ΣΥΝθεση” με την οποία θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Ανακοίνωση της παράταξης του κ. Γερολόλιου, ΣΥΝθεση:

Γνωρίζοντας τους υποψηφιους. Ο Γιάννης Πούλιος, που ζει και δραστηριοποιείται στον Άγιο Σπυρίδωνα, τιμάται από το εκλογικό σώμα εδώ και χρόνια για την προσφορά του και τη δράση του στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. Χρόνια που πρόσθεσαν εμπειρία και αποτέλεσμα. Συναινετικός, συνετός, έξω από άγονες αντιπαραθέσεις, με γνώμονα το κοινό καλό καταθέτει την πρότασή του, συναινεί, βελτιώνει με τις ιδέες του και δουλεύει.

Από την προηγούμενη επαγγελματική του σταδιοδρομία – είναι συνταγματάρχης ε.α. – έχουμε μόνο να προσθέσουμε την παροχή βοήθειας όπου του ζητήθηκε.

Προσηνής και δοτικός, είμαστε βέβαιοι ότι με τη συμμετοχή του έχει να δώσει στον Δήμο μας πολλά ακόμη.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε δύναμη και επιτυχία, αφού ο Γιάννη Πούλιος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΣΥΝθεση στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ