ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης: Διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή στο κέντρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τη μεταφορά και επανατοποθέτηση του Κρηναίου στην περιοχή της βόρειας πρόσβασης του σταθμού Αγίας Σοφίας του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας από τις 5.00 έως 18.00 οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΟΔΟΣ ΕΓΝΑΤΙΑ – ΡΕΥΜΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
(1) Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς Πλατεία Δημοκρατίας, από το ύψος της οδού Κυπρίου Γ. Χαραλάμπους έως το ύψος της οδού Στεφ. Τάττη.

(2) Επίσης, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Πλατεία Δημοκρατίας της οδού Εγνατίας, από το ύψος της οδού Στεφ. Τάττη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Μενελάου Μπακατσέλου.

(3) Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία για τους κατευθυνόμενους προς Πλατεία Δημοκρατίας θα διεξάγεται από την μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς ανατολικά, το οποίο θα αμφιδρομηθεί προσωρινά, για τις ώρες που θα διαρκέσουν οι εργασίες.

(4) Επισημαίνεται ότι, η δεξιά στροφή με κατεύθυνση από την οδό Εγνατία (κατεύθυνση από Σιντριβάνι προς Πλατεία Δημοκρατίας) προς την οδό Αγίας Σοφίας θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς Σιντριβάνι της οδού Εγνατίας, το οποίο θα αντιδρομηθεί προσωρινά.

ΟΔΟΣ ΕΓΝΑΤΙΑ – ΡΕΥΜΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ
(1) Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Σιντριβάνι, από το ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους έως το ύψος της οδού Μητρ. Γενναδίου.

(2) Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Σιντριβάνι, θα διεξάγεται από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, ελάχιστου πλάτους τριών (03,00) μέτρων περίπου.

Καθόλη τη διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών, τα συνεργεία της αναδόχου κοινοπραξίας θα είναι στη διάθεση των περιοίκων και των παρακείμενων επιχειρήσεων για την εξυπηρέτηση τους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ