Εκτός κούρσας για τον Δήμο Καλαμαριάς ο Γιώργος Τελίδης

Την απόσυρση της υποψηφιότητας του για τον Δήμο Καλαμαριάς ανακοίνωσε ο υποψήφιος  για τον δημαρχιακό θώκο Γιώργος Τελίδης, μόλις δυο μήνες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στις αρχές Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Τελίδη

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι, στις αρχές Οκτωβρίου, με δήλωσή μου σας ανακοίνωσα την απόφασή μου, να ηγηθώ μιας πρωτοβουλίας δημιουργικών ανθρώπων για ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας, την Καλαμαριά.
Ήταν η δική σας αγάπη και παρότρυνση, που με ενθάρρυνε να κάνω αυτή την σημαντική επιλογή. Αγάπη και παρότρυνση που μεγάλωσε μετά την ανακοίνωσή μου για την διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου μας.

Ακολούθησαν, δυστυχώς όμως, γεγονότα, που με οδήγησαν να ξανασκεφτώ και πάλι την αρχική επιλογή.

Φυσικά στους κακοποιούς, που με βίαιες εγκληματικές πράξεις θέλησαν να τρομοκρατήσουν εμένα, την οικογένειά μου και τους επαγγελματικούς μου συνεργάτες, δηλώνω ότι δεν με πτόησαν.

Έτσι, θα ήθελα να τονίσω με έμφαση ότι θα συνεχίσω να συμμετέχω στην κοινή προσπάθεια ,για τις μεγάλες επιλογές που έχει ανάγκη η Καλαμαριά, όχι όμως ως επικεφαλής.

Με την συνέχεια της δράσης και των επιλογών μου ελπίζω να δικαιώσω όσους με πίστεψαν και με στήριξαν, δηλώνοντας παράλληλα ΠΑΡΩΝ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ