Απαράδεκτη η εργαλειοποίηση της σελίδας του δήμου Λαγκαδά στα social media

«Η διοίκηση του δήμου Λαγκαδά έχει, προφανώς, παρεξηγήσει ορισμένα πράγματα. Ή, ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του διακατέχονται από τόσο μεγάλη αλαζονεία που θεωρούν ότι ο δήμος Λαγκαδά τους ανήκει, ότι είναι… ιδιοκτησιακή η σχέση τους με τα εργαλεία που τέθηκαν στην διάθεσή τους για να υπηρετήσουν τους δημότες.

Πώς αλλιώς να εξηγηθούν οι δύο (!) αναρτήσεις μέσα σε μία ημέρα στην σελίδα του δήμου Λαγκαδά στο fb, με τον τίτλο «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» η μία και «ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ» η άλλη, για μια συνέντευξη που θα έδινε ο δήμαρχος σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Και μάλιστα με αναφορά στην ανάρτηση των ονομάτων αντιδημάρχων, προέδρου δημοτικού συμβουλίου, αλλά και… της συζύγου του δημάρχου. Έχει κάποια θεσμική ιδιότητα στο δήμο Λαγκαδά η σύζυγος του κ. Ταχματζίδη;

 

Απαράδεκτη η εργαλειοποίηση της σελίδας του δήμου Λαγκαδά στα social media

Η σελίδα του δήμου Λαγκαδά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κ. δήμαρχε, είναι για να ενημερώνονται οι δημότες για τα προβλήματα που τους απασχολούν, όχι για να προαναγγέλετε και να… υπενθυμίζετε τις συνεντεύξεις σας.

Η σελίδα του δήμου Λαγκαδά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κ. δήμαρχε είναι για να προβάλλεται ο δήμος Λαγκαδά, όχι ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και η… σύζυγος του δημάρχου.

Η σελίδα του δήμου Λαγκαδά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κ. δήμαρχε, έχει συγκεκριμένη αποστολή και συγκεκριμένο ρόλο και είναι απαράδεκτη η εργαλειοποίησή της προκειμένου να εξυπηρετεί προσωπικούς σκοπούς…».

Πηγή: lagadasola.com

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ