Αυτή είναι η γυναίκα που θα διεκδικήσει τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου- Ποιοι τη στηρίζουν 

Της Χρύσας Κυριακού 

Μπορεί η ίδια να μην έχει ανακοινώσει επίσημα τις προθέσεις της, ωστόσο, το όνομά της ακούγεται συχνά πυκνά σε συζητήσεις που γίνονται για τον Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Ο λόγος για τη Μαρία Μανούκα, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα διεκδικήσει το αξίωμα  του Δημάρχου στις εκλογές του 2023. Πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα με εμπειρία σε θέσεις ευθύνης, η κα Μανούκα είχε θέσει υποψηφιότητα στις προηγούμενες εκλογές με τον συνδυασμό του Πέτρου Σούλα, λαμβάνοντας την 8η θέση μεταξύ των υποψηφίων του Ευόσμου.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ίδια ανέλαβε την πρωτοβουλία και συναντήθηκε με όλους όσους είτε έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους, είτε έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Δήμο σε μια προσπάθεια συνένωσης δυνάμεων απέναντι στον σημερινό Δήμαρχο, Κλεάνθη Μανδαλιανό. Η ίδια συζήτησε το ενδεχόμενο να τεθεί επικεφαλής μιας κοινής προσπάθειας διεκδίκησης του Δήμου και βρίσκεται σε αναμονή των τελικών απαντήσεων.

Στο πλευρό της κα Μανούκα βρίσκονται παλιοί και νέοι αυτοδιοικητικοί, οι οποίοι στηρίζουν την υποψήφιοτητά της προκρίνοντάς της σε σχέση με τις υπόλοιπες που έχουν ήδη γνωστοποιηθεί. Πρώην Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν βρεθεί μαζί της και της έχουν δηλώσει τη στήριξη τους στο εγχείρημά της αυτό ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον για συμμετοχή στον ψηφοδέλτιο.

Η κα Μανούκα εκμεταλλεύεται τους θερινούς μήνες προκειμένου να προχωρήσει όλες τις διεργασίες της υποψηφιότητάς της και σύμφωνα με πληροφορίες προσανατολίζεται να ανακοινώσει τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου μετά το πέρας της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ