Δήμος Παύλου Μελά: Προσφορά πακέτων αγάπης από τη δομή ”Παιδική Ομπρέλα” σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Η Δομή Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας Δήμου Παύλου Μελά «Παιδική Ομπρέλα», με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, καθώς πλησιάζουν οι μέρες της εορτής του Πάσχα, προσέφερε πακέτα αγάπης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ενισχύοντας τη στήριξη των οικογενειών-ωφελούμενων της δομής.

Πρόκειται για μία μικρή βοήθεια προς τις ευπαθής οικονομικά οικογένειες, παρέχοντας τρόφιμα που αποτέλεσαν ανακούφιση για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα.

Η δομή «Παιδική Ομπρέλα», αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των ευάλωτων οικογενειών προσπαθεί συνεχώς και αφουγκράζεται τα προβλήματα των δημοτών μας. Η ομπρέλα κοινωνικής προστασίας απλώνεται περισσότερο και αγκαλιάζει οικογένειες και μεμονωμένα άτομα τις ημέρες αυτές των γιορτών που η αγάπη και η αλληλεγγύη κυριαρχούν.

Συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας με κάθε τρόπο.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία F- MED για την προσφορά της, αποδεικνύοντας έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο που οφείλει μία σύγχρονη κοινωνία να υπηρετεί.

Η διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε με τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του covid 19 –

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ