Δήμος Καβάλας: 1.000€ στους νεοεισαχθέντες φοιτητές με τις μεγαλύτερες βαθμολογίες

Ο δήμος Καβάλας θα βραβεύσει για μία ακόμη χρονιά με 1.000 ευρώ τους 10 νεοεισαχθέντες που πήραν τις μεγαλύτερες βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες.

Μήνυμα προς όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων που κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και σε εκείνους που δεν το κατόρθωσαν φέτος, έστειλε δήμαρχος ΚαβάλαςΘόδωρος Μουριάδης.

Ο δήμαρχος στη δήλωσή του γνωστοποίησε, επίσης, ότι ο δήμος Καβάλας θα βραβεύσει για μία ακόμη χρονιά με 1.000 ευρώ τους 10 νεοεισαχθέντες που πήραν τις μεγαλύτερες βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες.

Αναλυτικά το μήνυμα του δημάρχου Καβάλας

«Συγχαίρω όλους και όλες που, μετά τα μαθητικά θρανία, ετοιμάζεστε να γεμίσετε τα αμφιθέατρα των δημόσιων πανεπιστημίων της χώρας μας. Εύχομαι η πορεία σας στο γνωστικό αντικείμενο που επιλέξατε να γεμίσει δημιουργικά τα νιάτα σας, να σας ευαισθητοποιήσει περισσότερο ως ενεργούς πολίτες και, στο τέλος, η κοινωνία να δεχτεί τις πολύτιμες επιστημονικές γνώσεις σας.

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, ο Δήμος Καβάλας θα βραβεύσει για μία ακόμη χρονιά με 1.000 ευρώ τους 10 νεοεισαχθέντες συνδημότες μας που πήραν τις μεγαλύτερες βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες.

Όσοι δεν τα καταφέρατε, θα ήταν καλό να μην εγκαταλείψετε την προσπάθειά υλοποίησης των ονείρων σας. Το αύριο δεν ορίζεται μόνον από μια επιτυχία στις εξετάσεις. H ηλικία σας επιτρέπει να αγωνίζεστε».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ