Συνεχίζονται τα έργα και στη Μουδανιών, από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Σε ποια σημεία
Εργασίες συντήρησης θα γίνουν και σήμερα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, περίπου από τη Χ.Θ. 16,300 έως τη Χ.Θ. 17,00.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν με ώρα έναρξης στις 09.00 π.μ. και ώρα λήξης των εργασιών στις 14.00, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες κοπής πρασίνου σε περιφερειακό και Μουδανιών

Παράλληλα, συνεχίζονται και σήμερα οι εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες κοπής πρασίνου θα εκτελεστούν ως εξής:

1. Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

• Δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 17+700 (μετά το τούνελ) έως τη Χ.Θ. 22+500 (Α/Κ 12), στην κατεύθυνση προς ανατολικά.

• Στους ανισόπεδους κόμβους Τριανδρίας (Κ8), Τούμπας (Κ9), Κωνσταντινουπολίτικων (Κ10), αρχικά στην κατεύθυνση προς ανατολικά και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς δυτικά, ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών.

Οι παραπάνω εργασίες θα εκτελεσθούν έως την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, στην κατεύθυνση προς ανατολικά κατά τις ώρες 10:00- 13:30 και στην κατεύθυνση προς δυτικά από τις 13:30 έως τη δύση ηλίου.

2. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Στην περιοχή του κόμβου με την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης (Κ12), δεξιά και αριστερά, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις, έως και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, με ώρα έναρξης εργασιών στις 7:00 π.μ..

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν τις παραπάνω ημέρες ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.