ΠΚΜ: Συγκέντρωσε παιχνίδια για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση συγκέντρωσης παιχνιδιών για το «Χαμόγελο του Παιδιού» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε δήλωσή της η Αντιπεριφερεάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου τόνισε: «Δεν είναι ο πλούτος που λείπει σε αυτόν τον κόσμο, είναι το  μοίρασμα. Εάν υπάρχει ένα παιδί το οποίο έχει στερηθεί την αγάπη την αγκαλιά και έχει κακοποιηθεί, γίνεται ένας επικίνδυνος ενήλικας. Εμείς  προσπαθούμε, με όλες μας τις δυνάμεις και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, αυτό να το αποτρέψουμε».

Από τη μεριά του ο Αντιπεριφερειάρχης  Υγείας Χρήστος Μήττας σημείωσε πως «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται δίπλα σε φορείς που χρειάζονται στήριξη όλο το χρόνο. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες θέλουμε να χαρίσουμε όσο το δυνατό περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη».

Οι εκπρόσωποι από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που «για μία ακόμη φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους και συνέβαλε στην προσπάθεια κάθε παιδί και οικογένεια να έχει τη φροντίδα που της αξίζει με συνέπεια, συνέχεια και αξιοπρέπεια».

Τη δράση πλαισίωσαν με τη μουσική τους οι  Λευτέρης και Χρήστος Αγγουριδάκης, η Μαριάννα Πητούλα και η Αλεξάνδρα Τσιάρα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ