“ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ”: Αναμένουμε ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ Θεσσαλονίκης να συμπεριφερθεί ως πρόεδρος του ΔΣ και όχι ως πρόεδρος της παράταξης του Δημάρχου

“Αναμένουμε από το νέο πρόεδρο να μη συμμετάσχει στην περαιτέρω υπονόμευση του Δημοτικού Συμβουλίου ακολουθώντας την επιλογή του κ. Ζέρβα να μετατρέψει το Δημοτικό Συμβούλιο σε γραφείο τύπου της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ”.

Η ανακοίνωση της παράταξης εχει ως εξης:

Κατά τις τελευταίες μέρες, μετά την αποκάλυψη του γαλάζιου σκανδάλου με τους εκτός σειράς εμβολιασμούς , παρακολουθήσαμε άλλη μια παρωδία με αρνητικούς πρωταγωνιστές τον Κύριο Ζέρβα και την παράταξη του.

Μετά από τις αμφιλεγόμενες μεθοδεύσεις τους για να αποδράσουν από τα αδιέξοδα που οι ίδιοι με τις απαράδεκτες πράξεις τους όλο το προηγούμενο διάστημα περιέπεσαν, ο κύριος Ζέρβας στο παρά πέντε και μόλις το Σάββατο βράδυ, αναγκάστηκε να αποδεχτεί το αίτημα της αντιπολίτευσης σχετικά με την εκλογή του νέου προέδρου του ΔΣ, να γίνει με μυστική ψηφοφορία, όπως ο νόμος, η ηθική και η δεοντολογία ορίζει και όπως εμείς είχαμε απαιτήσει με δημόσια ανακοίνωση παρατάξεων της Αντιπολίτευσης.

Η παράταξή μας Θεσσαλονίκη μαζί λειτουργώντας πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και την υπεράσπιση της Δημοκρατίας, προσέρχεται στη διαδικασία εκλογής προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με σεβασμό στο θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου και στο ύψιστο αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την ίδια αγωνία αναμένουμε να επιδείξει ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και να συμπεριφερθεί ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι ως πρόεδρος της παράταξης του Δημάρχου.
Αναμένουμε από το νέο πρόεδρο να μη συμμετάσχει στην περαιτέρω υπονόμευση του Δημοτικού Συμβουλίου ακολουθώντας την επιλογή του κ. Ζέρβα να μετατρέψει το Δημοτικό Συμβούλιο σε γραφείο τύπου της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη .

Η διοίκηση του κ. Ζέρβα έχει χάσει και τα τελευταία ίχνη αξιοπιστίας και αξιοπρέπειας που της είχαν απομείνει.
Η ακυβερνησία που έχει περιέλθει ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι εμφανής και εις βάρος της πόλης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ