Καλαφάτης: Κατώτερο του θεσμικού του ρόλου να ζητά ο Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ την υποταγή του κράτους στον εκβιασμό ενός κατάδικου για έντεκα δολοφονίες

«Είναι πρόκληση στη Δημοκρατία, στο Κράτος Δικαίου αλλά και στα θύματα της τρομοκρατίας να εμφανίζονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις για δήθεν εκδικητικότητα της Κυβέρνησης και εξωραϊσμού της δολοφονικής και τρομοκρατικής δράσης της “17 Νοέμβρη”. Είναι αδιανόητο κάποιοι άλλοι από τον ίδιο χώρο να διαδηλώνουν παρέα με τραμπούκους που περιμένουν να βαφτίσουν την Πλατεία Συντάγματος σε Πλατεία Κουφοντίνα. Και βέβαια είναι κατώτερο του θεσμικού του ρόλου να ζητά ο Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ την υποταγή του κράτους στον εκβιασμό ενός κατάδικου για έντεκα δολοφονίες», τονίζει ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Βραδυνή της Κυριακής» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Μπέλλα. Και προσθέτει: «Είναι επιτέλους η ώρα για αυτούς που βρίσκονται δίπλα του να τον πείσουν να σταματήσει την απεργία… Στην ίδια κατεύθυνση οφείλουν να κινηθούν όσοι -για κομματικές σκοπιμότητες- ποντάρουν σε αρνητικές εξελίξεις. Αντί να εκβιάζουν το κράτος έχουν υποχρέωση να στραφούν σε εκείνον που επέλεξε να θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο».

Αναφερόμενος στην εξέλιξη της πανδημίας ο κ. Καλαφάτης αφού διαπιστώνει ότι «ο ιός παραμένει ανάμεσά μας και μετά τις μεταλλάξεις είναι πιο επιθετικός», επισημαίνει ότι «Έχουμε λίγες ακόμη δύσκολες εβδομάδες μπροστά μας, ώσπου να προχωρήσει ο εμβολιασμός και να χτιστεί το πρώτο τείχος ανοησίας, που θα καλύψει τους πιο ευάλωτους. Οφείλουμε, κατ΄επέκταση, όλοι να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή, ακολουθώντας τις υποδείξεις των ειδικών». Υπενθυμίζει ότι «στον ένα χρόνο της πανδημίας, οι κλίνες Μ.Ε.Θ. από 565 που άφησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπερδιπλασιάστηκαν και έφτασαν τις 1.360. Ενισχύθηκε το ανθρώπινο δυναμικό του Συστήματος καθώς προσλήφθηκαν κοντά στους 10.000 επικουρικούς υγειονομικούς, από τους οποίους οι 4.000 νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό θα μονιμοποιηθούν. Οργανώθηκε και προχωρά με υποδειγματικό τρόπο η μεγαλύτερη επιχείρηση εμβολιασμού στη χώρα».

Αναφορικά με τα έργα και τις υποδομές της Θεσσαλονίκης ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης τονίζει «Έχουμε πολλά να κάνουμε για τη Θεσσαλονίκη και το πόστο που υπηρετώ λειτουργεί ήδη ως επιταχυντής και καταλύτης» ενώ υπενθυμίζει ότι «ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εξαγγείλει μια σειρά από μεγάλα έργα που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της πόλης. Το νερό μπήκε στ΄αυλάκι και τρέχει πια χωρίς να σταματά».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ