Συνεχίζονται οι εργασίες στη γέφυρα «Μυτιληνάκια» επί της οδού Μοναστηρίου από την ΠΚΜ

Οι εργασίες στη γέφυρα «Μυτιληνάκια» επί της οδού Μοναστηρίου θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 έως και την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022.
Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης του φορέα της γέφυρας «Μυτιληνάκια» επί της οδού Μοναστηρίου.
Κατά τη διάρκεια υλοποίησης των εργασιών θα πραγματοποιηθεί στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας στον παράδρομο της οδού Μοναστηρίου και στις δύο κατευθύνσεις, στην οδό Ελπίδας και στην οδό Καραολή Δημητρίου, στη συμβολή της με τον παράδρομο της Μοναστηρίου. Η στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας θα έχει μικρή χρονική διάρκεια (έως δύο ώρες κάθε φορά) για την ανάπτυξη του ικριώματος εργασίας και για την ολοκλήρωση της επισκευής των άκρων των προβολών, ενώ θα πραγματοποιείται σταδιακά (ανά βάθρο).
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν 
από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ