Στον «Φιλόδημο ΙΙ» το κλειστό γυμναστήριο Συκιάς και η αποκατάσταση αιθουσας στο δημοτικό σχολείο Αγ. Νικολάλου

Αίτημα χρηματοδότησης συνοδευόμενο από σχετικές μελέτες, για δύο σημαντικά έργα στη Σιθωνία, κατέθεσε ο δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Μαλλίνης, έπειτα από συνεχή επικοινωνία και προσωπικές παρεμβάσεις στον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο.

Οι παρεμβάσεις προς ένταξη στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ αφορούν:

1) Την κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στη Συκιά, προϋπολογισμού 1.285.000,00 ευρώ, και

2) Αποκατάσταση-Ενίσχυση της Σχολικής Αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου, προϋπολογισμού 450.000,00 ευρώ.

«Πρόκειται για δυο έργα ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία της Συκιάς και του Αγίου Νικολάου. Ιδιαίτερα το πρώτο που αφορά την κατασκευή του Γυμναστηρίου είναι ένα όνειρο που παίρνει τελικά σάρκα και οστά για την πολυπληθή νεολαία του απομακρυσμένου δήμου Τορώνης. Ένα πάγιο αίτημα δεκαετιών που θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε και να αποδώσουμε στα παιδιά μας. Έχουμε άμεσα την ανταπόκριση του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού κ. Λιβάνιου και την ένταξή του στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ», δήλωσε ο κ. Μαλλίνης

Παράλληλα τόνισε ότι η παρέμβαση στο δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου θα παρέχει δομές που θα πληρούν τις προϋποθέσεις προστασίας και ασφάλειας των μικρών μαθητών και των εκπαιδευτικών τους, που εδώ και πάρα πολύ καιρό αντιμετώπιζαν προβλήματα επικινδυνότητας και ανασφάλειας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ