Στον αέρα οι διαγωνισμοί για την εκμίσθωση των περιπτέρων αναψυχής στη νέα παραλία

Μάχη με τον χρόνο, ώστε η περιοχή της νέας παραλίας, που συγκεντρώνει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, να μη μείνει χωρίς αναψυκτήρια κατά την καλοκαιρινή περίοδο δίνει ο δήμος Θεσσαλονίκης. Ήδη βγαίνουν στον αέρα οι διαγωνισμοί για την εκμίσθωση των τεσσάρων περιπτέρων πολιτισμού και αναψυχής, τα οποία έκλεισαν, καθώς είχαν λήξει τα προηγούμενα αντίστοιχα συμβόλαια.

Οι πρώτες δύο πλειοδοτικές δημοπρασίες που προκηρύσσονται αφορούν τα περίπτερα πολιτισμού και αναψυχής που βρίσκονται στον Κήπο των Εποχών και στον Κήπο του Απογευματινού Ήλιου. Για το πρώτο περίπτερο, αυτό στον Κήπο των Εποχών, η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας ορίζεται στο ποσό των 30.000 ευρώ, ενώ για το δεύτερο, αυτό στον Κήπο του Απογευματινού Ήλιου, η αντίστοιχη τιμή διαμορφώνεται σε 28.000 ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις, όπως προβλέπεται από τη σχετική διακήρυξη, το ποσό του ετήσιου μισθώματος που θα προσφέρει ο τελευταίος πλειοδότης θα υπολογίζεται με προσαύξηση 3% από τον δεύτερο χρόνο της σύμβασης.

Όπως έχει αποφασιστεί, η σύμβαση θα είναι πενταετούς διάρκειας με δυνατότητα παράτασης για τρία χρόνια. Θα ακολουθήσει αντίστοιχη διαδικασία για την εκμίσθωση των περιπτέρων πολιτισμού και αναψυχής της νέας παραλίας, που βρίσκονται στον Κήπο των Ρόδων καθώς και στον Μεσογειακό Κήπο. Για τα συγκεκριμένα δύο περίπτερα το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς αναμένεται να διαμορφωθεί στο ύψος των 52.000 ευρώ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ