ΠΚΜ- Εργασίες κοπής πρασίνου σε περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης- Μουδανιών

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας γνωστοποιεί την έναρξη εργασιών κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου:

1) Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης
-στην κατεύθυνση προς τα δυτικά, στο τμήμα από τον κόμβο Κ13 και τη συμβολή με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-αεροδρόμιο “Μακεδονία’’ έως το νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, δεξιά της οδού και τμηματικά, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, κατά τις ώρες 7.00 π.μ. έως τη δύση ηλίου και από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 έως και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 και κατά τις ώρες 10.00 π.μ. έως τη δύση ηλίου.
-στην κατεύθυνση προς ανατολικά από νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” έως τον κόμβο Κ13 και τη συμβολή με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-αεροδρόμιο “Μακεδονία”, δεξιά της οδού και τμηματικά από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 έως και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 και κατά τις ώρες 10.00π.μ. έως 13:30 μ.μ.
-επί της κεντρικής νησίδας της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο της Νέας Ευκαρπίας έως τον ισόπεδο κόμβο με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-αεροδρόμιο “Μακεδονία” (Κ 13), με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στις δύο κατευθύνσεις, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 κατά τις ώρες από 7.00 π.μ. έως τη δύση ηλίου.
2) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών
-Δεξιά της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από την περιοχή Ρυσίου έως τον κόμβο της Βούλγαρη, στην κατεύθυνση προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης, τμηματικά, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 και κατά τις ώρες 7.00 π.μ. έως τη δύση ηλίου.
-Δεξιά της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τον κόμβο της Βούλγαρη μέχρι την περιοχή του Ρυσίου, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις, από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 έως και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 και κατά τις ώρες 7.00 π.μ. έως τη δύση ηλίου.
Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν τις παραπάνω ημέρες ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ