Επίσκεψη του Δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης “Ο Άγιος Παντελεήμων”

Την προσπάθεια που καταβάλλουν διοίκηση και εργαζόμενοι, για την διαφύλαξη της υγείας και της ασφάλειας των περιθαλπομένων του Παραρτήματος Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Παντελεήμων», του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, εξήρε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, ο οποίος επισκέφτηκε το Παράρτημα.
Τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, κα Βασιλική Νάκου, ενημερώνοντας τον  παράλληλα, για όλο το έργο που έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα, τόσο στη μάχη κατά της πανδημίας, όσο και γενικότερα στο Κέντρο και ειδικά στο Παράρτημα του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων «Ο Άγιος Παντελεήμων», το οποίο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Ωραιοκάστρου.
Στη διάρκεια της επίσκεψης, εξετάστηκε η  περεταίρω συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, τόσο για το Παράρτημα, όσο και για γενικότερες κοινές δράσεις στο πολύ σημαντικό πεδίο της κοινωνικής και προνοιακής πολιτικής, με στόχο να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι πολίτες που έχουν ανάγκη υποστήριξης.
Όπως τόνισε η κα Νάκου, «συμφωνήσαμε με τον κ. Τσακίρη πως ποτέ δεν θα είναι αρκετό ότι κι αν προσφέρουμε στους ευάλωτους συμπολίτες μας. Αξίζουν κάθε μέρα ότι περισσότερο και καλύτερο»
Ο κ. Τσακίρης από την πλευρά του, επαίνεσε τη διοίκηση για τις εξαιρετικές παρεμβάσεις που έγιναν στις κτηριακές υποδομές, αλλά και για τη σημαντική βελτίωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες που και ο ίδιος διαπίστωσε. «Θα παραμείνουμε και εμείς, ως Δήμος Ωραιοκάστρου, ειλικρινείς συμπαραστάτες σε αυτήν την πολύ αξιόλογη προσπάθεια» δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την επίσκεψη.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ