Μ. Αμπατζίδης για 25ο νηπιαγωγείο Καλαμαριάς: Ευθύνη της δημοτικής αρχής η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων

Σχολιάζοντας την εκκένωση του 25ουνηπιαγωγείου Καλαμαριάς εξαιτίας της κακής λειτουργίας του καυστήρα, ο επικεφαλής της Παράταξης Καλαμαριά Πρωταγωνίστρια και υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Ματθαίος Αμπατζίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Την ώρα που ο δήμαρχος Καλαμαριάς διαφημίζει τα 4000 ραντεβού με τους δημότες του, δε βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με την κραυγή αγωνίας των γονέων και κηδεμόνων που στέλνουν τα παιδιά τους στο 25ο Νηπιαγωγείο Καλαμαριάς.

Ενός σχολείου που κινδύνεψε να τιναχθεί στον αέρα, να θρηνήσουμε θύματα, εξαιτίας της πλήρους ανεπάρκειας αυτών που διαχειρίζονται τις τύχες του δήμου μας τα τελευταία χρόνια. Δουλειά του δημάρχου δεν είναι η προσωπική του προβολή και οι δημόσιες σχέσεις, αλλά η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων, η προστασία των παιδιών μας και του διδακτικού προσωπικού.

Θα έπρεπε ήδη από το καλοκαίρι, πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά, να έχει προηγηθεί πλήρης έλεγχος στους καυστήρες όλων των σχολικών μονάδων, να έχει εξασφαλιστεί η εφαρμογή όλων των πρωτοκόλλωνσυντήρησης τους. Τώρα είναι η ώρα της απόδοσης των ευθυνών. Ποιοι ήταν αυτοί που ενέκριναν τη λειτουργία του καυστήρα; Γιατί αγνοήθηκαν οι γονείς, οι οποίοι από την προηγούμενη εβδομάδα κατήγγειλαν τη δυσλειτουργία του καυστήρα;

Αναμένουμε απαντήσεις…

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ