Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Τρίτη 6 και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου οι τελετές φωταγώγησης

Με τις συμβολικές – γεμάτες μηνύματα και ευχές – χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών των Νηπιαγωγείων του Δήμου να στολίζουν φέτος τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στις δύο κεντρικές πλατείες του Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού και με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα γεμάτο ήχους και μουσικές της ελληνικής παράδοσης, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου φορά τα γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να δώσουν το “παρών” τους στις τελετές φωταγώγησης των δέντρων, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Ευόσμου και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Σκρα στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Δημοτική Ενότητα Ευόσμου: Τρίτη 6/12/2022, ώρα 19.00, Πλατεία Ευόσμου Από το πιο κεντρικό σημείο της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου, την Πλατεία Δημαρχείου, ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και δημότες όλων των ηλικιών θα μετρήσουν αντίστροφα για το άναμμα του Δέντρου, στέλνοντας τις δικές τους ευχές για “Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2023”. Στην εκδήλωση συμμετέχουν Τοπικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι που θα ψάλλουν παραδοσιακά κάλαντα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει γιορτινό γλέντι με άρωμα παράδοσης από τα Χάλκινα Γουμένισσας του Αλέξανδρου Ζώρα, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αφεθούν στη μαγεία των Χριστουγέννων και να διασκεδάσουν.

Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου-Κορδελιού : Πέμπτη 8/12/2022, ώρα 19.00 Πλατεία Σκρα και Αμφιθέατρο Πεζόδρομου Εθν. Αντιστάσεως Το λαμπερό και ελπιδοφόρο φως των Χριστουγέννων θα “απλωθεί” στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού από την πλατεία Σκρα, όπου ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός μαζί με μικρούς και μεγάλους δημότες θα δώσουν το σύνθημα για το πιο “ζεστό” άναμμα του δέντρου, στέλνοντας τις δικές τους ευχές για τις φετινές γιορτές. Στην εκδήλωση συμμετέχουν Τοπικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι.

Θα ακολουθήσει πατινάδα με τη συνοδεία των Χάλκινων της Γουμένισσας, που διασχίζοντας την οδό Α. Παπανδρέου θα καταλήξει στο αμφιθέατρο του Πεζόδρομου Εθνικής Αντιστάσεως, όπου η πομπή θα κορυφωθεί με ένα μεγάλο παραδοσιακό γιορτινό γλέντι.

“Ο Δήμος μας φορά τα γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εκδηλώσεων που έχουν σαν στόχο να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας σε όλην την πόλη” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και πρόσθεσε: “Με τη φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων στις δύο δημοτικές κοινότητες του δήμου μας ανάβουμε το φως της ελπίδας, με την ευχή η γέννηση του Θεανθρώπου να σημάνει και τη δική μας αναγέννηση” τόνισε ο κ. Μανδαλιανός.

“Φέτος στολίζουμε το δέντρο των Χριστουγέννων με τα μοναδικά στολίδια που φιλοτέχνησαν οι μικροί μας μαθητές και υποδεχόμαστε τη γέννηση του Χριστού, εχοντας ως οδηγό τις ευχές των παιδιών του δήμου μας που μετουσιώνουν την ελπίδα, την αγάπη και την καλοσύνη” επισήμανε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθηνά Παμπουκίδου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ