Η ΠΚΜ στην τουριστική εκδήλωση “Greek Luxury Tourism & Gastronomy Workshop” στο Άμστερνταμ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίζοντας την προσέγγιση νέων και δυναμικών αγορών με στοχευμένες δράσεις, συμμετείχε στο “GREEK LUXURY TOURISM & GASTRONOMY WORKSHOP”, που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητάς της στην ολλανδική αγορά και την περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεών της με τις αγορές της Βόρειας Ευρώπης.
Στην εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Χάγη, συμμετείχαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων και τουριστικοί πράκτορες του Άμστερνταμ, με τους οποίους πραγματοποιήθηκαν Β2Β συναντήσεις.
Η Κεντρική Μακεδονία παρουσιάστηκε ως ξεχωριστός τουριστικός προορισμός τεσσάρων εποχών, ως περιοχή πολλαπλών βιωματικών και αυθεντικών εμπειριών, η οποία παρέχει ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Οι επαγγελματίες εντυπωσιάστηκαν από το γεγονός ότι η Κεντρική Μακεδονία έχει να προσφέρει όχι μόνο το δίπτυχο «ήλιος – θάλασσα» για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και πολλαπλές επιλογές υπαίθριων δραστηριοτήτων, πολιτιστικού και θρησκευτικού τουρισμού, ενώ εξεπλάγησαν ευχάριστα με τα θερμά λουτρά, τα παραδοσιακά χωριά και τα χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής που προσφέρονται για χειμερινές διακοπές.
Επίσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του προορισμού της Κεντρικής Μακεδονίας σε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν γαστρονομικά εδέσματα της περιοχής.
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις προσέγγισης νέων αγορών και για το λόγο αυτό συμμετείχαμε στην εκδήλωση στο Άμστερνταμ. Η επιλογή της συγκεκριμένης αγοράς έγινε με κριτήριο την ιδιαίτερη δυναμική που παρουσιάζει η Ολλανδία για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς ακολουθεί τα τελευταία χρόνια συνεχή ανοδική πορεία, στοχεύοντας με αυτόν τον τρόπο στην ποιοτική αναβάθμιση των τουριστών που επισκέπτονται τους τουριστικούς μας προορισμούς”, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ