Δήμος Λαγκαδά: Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά στη δράση «Για τον μήνα Οκτώβριο μαζεύουμε» της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, με στόχο τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά.

Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου απέδειξαν ότι αντιλαμβάνονται τις δύσκολες μέρες που βιώνουν αρκετοί δημότες στον Δήμο Λαγκαδά και προσέφεραν σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 ό,τι μπορούσαν ώστε να ενισχυθεί η δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τα είδη παρέλαβαν η υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαγκαδά κ. Γεωργία Λιάντζη και η συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Μελίνα Καρεκλάκη, παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη.

«Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι από μικρή ηλικία δείχνετε πως έχετε μεγάλη καρδιά και προσφέρετε αυτό που μπορείτε για τους συνανθρώπους μας, που πιστέψτε με έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη», είπε ο κ. Ταχματζίδης απευθυνόμενος στους μικρούς μαθητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογες δράσεις παράδοσης ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο θα γίνουν το επόμενο διάστημα και από μαθητές άλλων σχολικών μονάδων του Δήμου Λαγκαδά.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ