Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση MDF EXPO 2022 της Αθήνας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζοντας ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων του τόπου μας, συμμετείχε στην έκθεση MDF EXPO 2022 που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.
Η έκθεση απευθύνονταν στους επαγγελματίες του κλάδου του κρέατος και των προϊόντων του (“MEAT & GRILL DAYS”), της γαλακτοκομίας και τυροκομίας (“DAIRY EXPO”), των κατεψυγμένων προϊόντων (“FROZEN FOOD”) και της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας (“FOOD LOGISTICS”). Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη όλων των επαγγελματικών φορέων του κρέατος, του γάλακτος και της αγροδιατροφής, ενώ  τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το εκθεσιακό γεγονός έκλεισε με επιτυχία και κατάφερε να αποτελέσει σημείο επανασύνδεσης της αγοράς ύστερα από 4 χρόνια απουσίας, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά την επιστροφή της αγοράς σε μια νέα μορφή κανονικότητας.
Είναι η δεύτερη φορά, μετά την επιτυχημένη συμμετοχή το 2018, που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στις εκθέσεις αυτές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε παραγωγούς των κλάδων του κρέατος, των τυροκομικών των κατεψυγμένων και συνοδευτικών προϊόντων τους να πετύχουν σημαντικές γνωριμίες και εμπορικές συμφωνίες.
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας φέτος συμμετείχε με ένα περίπτερο ειδικά διαμορφωμένου χώρου, μοντέρνας κατασκευής και ιδιαίτερης αισθητικής με πολλές επιχειρήσεις του κλάδου του κρέατος και των συνοδευτικών του προϊόντων. Οι εταιρείες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις, να ανανεώσουν τις ήδη υπάρχουσες εμπορικές συμφωνίες τους, αλλά και να συνάψουν καινούριες με νέους πελάτες.
Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν πλήθος εκδηλώσεων, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμοί, σεμινάρια, ημερίδες, επιδείξεις τεμαχισμού κρέατος και παραγωγής τυριού κ.ά., οι οποίες έδωσαν προστιθέμενη αξία στο εκθεσιακό γεγονός και στους επισκέπτες.
Όπως τόνισε ο Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας Σωτήρης Μπάτος «είναι η δεύτερη φορά που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει δυναμικό παρόν σε ένα κλαδικό εκθεσιακό γεγονός στον τομέα του κρέατος και των συνοδευτικών του. Η συμμετοχή μας στην έκθεση ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο καθώς επιτεύχθηκε ο σκοπός μας που είναι να προωθήσουμε ένα από τα πιο ισχυρά εξαγωγικά μας προϊόντα, όπως είναι το κρέας».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ