Σεμινάριο με θέμα: «Εξυπηρέτηση – Συναλλαγή Ατόμων με Αναπηρία & Χρόνιες Παθήσεις» στο δήμο Καλαμαριάς

Πρόσκληση Συμμετοχής σε Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα:

«Εξυπηρέτηση – Συναλλαγή Ατόμων με Αναπηρία & Χρόνιες Παθήσεις»

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) υλοποιεί την Πράξη «Ολοκληρωμένη Υπηρεσία Καταπολέμησης των Διακρίσεων και Προώθησης της Κοινωνικής Ένταξης των Ατόμων με Αναπηρία, των Ατόμων με Χρόνιες Παθήσεις και των Οικογενειών τους που Διαβιούν στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.
Στο πλαίσιο του Υποέργου 1: «Ενημέρωση/Ευαισθητοποίηση για την προώθηση της εφαρμογής της δικαιωματικής προσέγγισης για την αναπηρία» και συγκεκριμένα της Δράσης 1.4 «Σεμινάρια σε θέματα εξυπηρέτησης/συναλλαγής ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις», θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά ένα σύνολο καινοτόμων Επιμορφωτικών Σεμιναρίων για τα Στελέχη των Κέντρων Κοινότητας, των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και των ΚΠΑ 2 της ΔΥΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. ,
Στόχος των Σεμιναρίων είναι η ενίσχυση των γνώσεων των Στελεχών από τις προαναφερθείσες Υπηρεσίες σε ζητήματα εξυπηρέτησης – συναλλαγής με πολίτες με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, αλλά και η ενδυνάμωσή τους για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών και τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ειδικότερα, για τα Στελέχη των Κέντρων Κοινότητας πρόκειται να πραγματοποιηθεί Επιμορφωτικό Σεμινάριο την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, και ώρες 09:00-13:00 στο Θέατρο «Οδού Χηλής».
Παρέχεται δυνατότητα συμμετοχής σε 2 στελέχη ανά Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο email: project.esamea@stirizin.gr έως την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Δημητριάδου Θεοπίστη, στο τηλέφωνο 2310 804046.

Πρόσκληση σεμιναρίου
Πρόγραμμα Σεμιναρίου
Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ