Ι. ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ: «Συγχαρητήρια στους εθελοντές αιμοδότες μας για την ανθρωπιά και την ευαισθησία τους»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 100 ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ήταν η «συγκομιδή» αγάπης και ανθρωπιάς προς τον συνάνθρωπο στη διάρκεια της νέας Εβδομάδας εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη από τις 11 έως τις 15 Οκτωβρίου σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Η νέα ποσότητα αίματος που συγκεντρώθηκε και πάλι χάρη στη συγκινητική συμμετοχή των πολιτών στις επαναλαμβανόμενες τακτικές αιμοδοσίες που διοργανώνονται σε συνεργασία με το ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου» για αυτό τον σκοπό ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο το πολύτιμο απόθεμα που έχει ήδη συγκεντρωθεί στην Τράπεζα Αίματος του δήμου μας.
ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΗΝΥΜΑ ΖΩΗΣ και αλληλεγγύης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, στο ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό και στους πάσχοντες συμπολίτες μας κατά την κρίσιμη μάχη που δίνουν με την πανδημία. Πιο αναλυτικά όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας Ελένη Γιαννούδη σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που τηρούνται σε κάθε αιμοδοσία αυτή τη φορά συγκεντρώθηκαν στο Πανόραμα 35 μονάδες αίματος, στην Πυλαία 23, στο Ασβεστοχώρι 19, στο Φίλυρο 15 και στον Χορτιάτη 10.
“ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥΣ, όλους τους συμπολίτες μας-εθελοντές αιμοδότες που πρόσφεραν για άλλη μία φορά το αίμα τους, το πολυτιμότερο αγαθό που διαθέτουν για να δώσουν βοήθεια στους πάσχοντες συνανθρώπους μας και να χαρίσουν ελπίδα στις οικογένειες τους. Ενίσχυσαν τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το ΓΝΘ « Γ. Παπανικολάου, ώστε να είναι πάντοτε σε θέση να καλύπτει την ανάγκη σε αίμα για κάθε δημότη μας. Έστειλαν όμως και ένα μήνυμα στήριξης στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους ασθενείς μας σε αυτόν τον δύσκολο χειμώνα που το Εθνικό Σύστημα Δημόσιας Υγείας της χώρας μας, δίνει την κρίσιμη, την τελική του μάχη κατά του covid-19. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου” τόνισε ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ, ενώ στη διάρκεια της αιμοδοσίας τηρήθηκαν όπως κάθε φορά τα προβλεπόμενα μέτρα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ). Παράλληλα οι αιμοδότες-συμπολίτες μας, ενημερώθηκαν και όσοι επιθυμούσαν είχαν τη δυνατότητα να εγγραφούν ως δότες/ δότριες του Τοπικού Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη , καθώς επίσης να συμπεριληφθούν στον κατάλογο του Δικτύου Αιμοπεταλίων του ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ