Γυναικεία συνεργασία Χατζηιωαννίδου – Κρυσταλλίδου για τις ανάγκες του «Φάρου του Κόσμου» στη Θεσσαλονίκη

Η Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου και η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Πίστη Κρυσταλλίδου, μοίρασαν χαμόγελα στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων Ι.Μ. Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως «Φάρος του Κόσμου» στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, σήμερα Τρίτη 2/4.

Οι δύο γυναίκες που ασχολούνται αδιάλειπτα με θέματα της κοινωνίας των πολιτών, προσέφεραν μισό τόνο ζωοτροφές με τη βοήθεια του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος, για τα δεκαπέντε υιοθετημένα σκυλάκια που μεγαλώνουν στις εγκαταστάσεις του Φάρου, ανταποκρινόμενες στο σχετικό αίτημα του Κέντρου για την κάλυψη των αναγκών σίτισής τους.

Έπειτα από την παράδοση των ζωοτροφών, ακολούθησε συζήτηση με τους νέους που φιλοξενούνται στο Κέντρο για τις επιδιώξεις και τα όνειρά τους και με τον εμπνευστή του «Φάρου του Κόσμου», Πατήρ Αθηναγόρα Λαουτάρη, για τις ανάγκες και τους στόχους του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων και για το πως το κράτος και η Ευρώπη μπορούν να συμβάλλουν στην κάλυψη και υλοποίησή τους.

Αυτή η δράση έρχεται σε συνέχεια προηγούμενων δράσεων ευαισθητοποίησης, που διοργανώθηκαν με γυναίκες του «Φάρου του Κόσμου», που αφορούν τις γυναίκες της περιοχής του Δενδροποτάμου άλλα και τους νέους της περιοχής. Ο «Φάρος του Κόσμου», από το 2004 παρέχει αδιάλειπτα προστασία και δημιουργική απασχόληση στους νέους του Δενδροποτάμου, αναδεικνύοντας παράλληλα τα ζητήματα της περιοχής και αναζητώντας λύσεις σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η υγεία και η εργασία.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ