Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Καλαμαριάς

Τα γιορτινά της φόρεσε η Καλαμαριά για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα. Σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 12 μέτρων, μαζί με τα παιδιά που βρισκόταν στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, για την εκδήλωση. «Είμαι χαρούμενος, γιατί και πάλι βρίσκομαι εδώ με τους μικρούς μου φίλους να ανάψουμε όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία, να έχουμε πάντα το χαμόγελό μας και να διατηρούμε την αισιοδοξία μας. Καλά Χριστούγεννα σε όλους», ευχήθηκε ο κ. Δαρδαμανέλης, ο οποίος έγινε ένα με τα παιδιά! Παρά το τσουχτερό κρύο, η πλατεία ήταν κατάμεστη από κόσμο, που με χαρά άκουσε τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από κλιμάκιο της παιδικής χορωδίας του Δήμου Καλαμαριάς και παρακολούθησε τους χορούς που παρουσίασε ο πολιτιστικός σύλλογος «Καλλίστη».

Ο ουρανός φώτισε από πυροτεχνήματα, τα οποία ο κ. Δαρδαμανέλης ζήτησε να είναι αθόρυβα, για να μην προκληθεί αναστάτωση και κυρίως να μην τρομάξουν τα ζωάκια. Στην πλατεία μικροί και μεγάλοι εντυπωσιάστηκαν από την παρουσία των ξυλοπόδαρων και των ζογκλέρ, ενώ απόλαυσαν τα παιχνίδια, που και φέτος είναι δωρεάν! Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024 θα υπάρχει ένα πλούσιο πρόγραμμα από δράσεις για παιδιά και παραδοσιακά δρώμενα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ