Επιπλέον τεστ το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου ειδικά για εκπαιδευτικούς και Συλλόγους Γονέων στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Μετά από το έντονο ενδιαφέρον και την επιμονή του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη για τη διευκόλυνση των εκπαιδευτικών για τη διεξαγωγή τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, εξασφαλίστηκε, συμπληρωματικά, μία επιπλέον ημέρα εκτός σχολικού προγράμματος.
Έτσι, τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρεθούν και το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, «ώστε να διευκολυνθούν οι εκατοντάδες εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του κινδύνου, συγχρωτιζόμενοι με εκατοντάδες παιδιά καθημερινά, και δεν μπορούν να προσέλθουν τις καθημερινές λόγω σχολικού ωραρίου» υπογραμμίζει ο δήμαρχος.

Συγκεκριμένα, τα τεστ θα διενεργηθούν σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων όλων των σχολείων του δήμου, καθώς και στα μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών στις Συκιές (Στρατηγού Σαράφη & Ι.Μιχαήλ 1), στην πρ. αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (δίπλα από τo ΚΕΠ Συκεών) (υπάρχει δυνατότητα παρκινγκ στον προαύλιο χώρο καθώς και απέναντι από την είσοδο του Δημαρχείου).

Υπενθυμίζεται ότι τα τεστ ξεκίνησαν χθες στο Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών στις Συκιές και στο Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης σε δημοτικούς υπαλλήλους, εκπαιδευτικούς του δήμου, ωφελούμενους του Βοήθεια στο Σπίτι αλλά και κατοίκους, καθώς και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου και στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγ. Ιωάννη Προδρόμου στη Νεάπολη, ενώ συνεχίστηκαν σήμερα από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στο Εργοτάξιο του δήμου (Λεωφ. Παπανικολάου & Νερομύλων 2, Πεύκα) και στο Γ’ ΚΑΠΗ Συκεών (Μεσολογγίου 54 και Περγάμου 2, περιοχή «Δροσιά»).

Αύριο, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου τα τεστ θα πραγματοποιηθούν στο Β’ ΚΑΠΗ Νεάπολης (Δ. Κομνηνού 3 & Λαγκαδά) και στο Γ’ ΚΑΠΗ Συκεών (Μεσολογγίου 54 και Περγάμου 2), ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, δωρεάν rapid test μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Σε αυτά θα υποβάλλονται ΜΟΝΟ οι πολίτες που προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (ποδήλατο, μηχανή κ.λπ.). Για τη μετακίνηση τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τον αριθμό 1 στο 13033, ενώ θα τους ζητηθεί αριθμός ΑΜΚΑ και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος του τεστ. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου drive through test θα πραγματοποιηθούν στην οδό Ρήγα Φεραίου στη Δ.Ε. Συκεών, στο τμήμα που πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά, ενώ στη Δ.Ε. Νεάπολης στην οδό Κασταμονής, στην είσοδο του Θεάτρου, μπροστά στη βιολογική αγορά. Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου τα drive through test θα πραγματοποιηθούν στην οδό Οδ. Φωκά (ΔΕ Συκεών), στο ύψος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Συκεών- Παιδικής Βιβλιοθήκης «Αντώνης Σαμαράκης» και στη Δ.Ε. Νεάπολης στην οδό Παναγή Τσαλδάρη με Ίμβρου, πλησίον του Ι.Μ.Ν. Αγίου Γεωργίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ