Συνάντηση της Β. Πατουλίδου με τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος Στ. Αναγνωστόπουλος

Συνάντηση εργασίας με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου είχαν στον γραφείο της ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος Σταύρος Αναγνωστόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Ανέστης Ανεστίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θεσμικά θέματα λειτουργίας αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, καθώς επίσης θέματα των αθλητικών υποδομών του Δήμου Χαλκηδόνος. Από πλευράς της δημοτικής αρχής Χαλκηδόνος κατατέθηκαν διάφορες προτάσεις για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια προκειμένου να γίνουν παρεμβάσεις βελτίωσης υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Χαλκηδόνος. Η κα Πατουλίδου δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει τα προβλήματα που υπάρχουν στις υποδομές των αθλητικών εγκαταστάσεων και ότι θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο την επίλυσή τους. Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιακής Πάλης “Ήφαιστος”, Ιωάννης Πανανάκης.

Στο περιθώριο της ίδιας συνάντησης συζητήθηκαν, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΠΚΜ Απόστολου Γιάντση, θέματα προγραμματικών συμβάσεων που θα συνάψει ο Δήμος Χαλκηδόνος με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα με τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για θέματα συντήρησης και αναβάθμισης οδών που έχουν πληγεί κυρίως από θεομηνίες όπως επίσης και θέματα κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων τα οποία θα βοηθήσουν σημαντικά και θα θωρακίσουν τον Δήμο στο ενδεχόμενο εμφάνισης πλημμυρικών φαινομένων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ