Δωρεάν Rapid tests αύριο Μ. Τετάρτη στη Νέα Ραιδεστό

Συνεχίζονται και αύριο Μεγάλη Τετάρτη οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στο δήμο Θέρμης. 

Τους ελέγχους πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου. Συγκεκριμένα, αύριο 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν rapid tests στην κοινότητα της Νέας Ραιδεστού, στο χώρο του κοινοτικού καταστήματος. Οι ώρες διενέργειας των τεστ θα είναι από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Ανάλογοι έλεγχοι έγιναν χθες στην κοινότητα της Περιστεράς. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ σε109 rapid test βρέθηκαν δύο θετικά (1.83%) τα οποία αφορούν σε 1 άνδρα και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 35 έτη.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι δημότες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό. Σημειώνεται ότι για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ