Δήμος Καλαμαριάς: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 24η Αιμοδοσία

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή των πολιτών στην 24η Αιμοδοσία που διοργάνωσε σήμερα το πρωί η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλαμαριάς. Δεκάδες ήταν oi άνθρωποι που φρόντισαν να αφιερώσουν λίγα λεπτά από τη ζωή τους για να χαρίσουν ζωή σε συνανθρώπους τους, που έχουν ανάγκη.

«Σε κάθε κάλεσμα για αιμοδοσία οι δημότες μας πάντα ανταποκρίνονται κι αυτό δείχνει ότι η ανθρωπιά και η ευαισθησία δεν έχουν χαθεί από τον τόπο μας», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εύα Ντόντη Μπανιώρα.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η 24ηΑιμοδοσία, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρη Κυρατζή και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, βράβευσαν τους μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό για τη δημιουργία της αφίσας σχετικά με την αιμοδοσία. Ο κ. Δαρδαμανέλης συνεχάρη τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και την ευαισθησία που έδειξαν και τόνισε:  «Είμαι περήφανος, γιατί κάθε τόσο διαπιστώνω ότι τα παιδιά μας είναι μπροστά σε κάθε πρόσκληση για το κοινό καλό κι αυτό θα πρέπει όλους να μας γεμίζει ελπίδα, για το μέλλον αυτού του τόπου».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ