Δήμος Χαλκηδόνος: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα “Οι νέοι στο προσκήνιο – Γιατί να ασχοληθώ με τα κοινά;”

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα “Οι νέοι στο προσκήνιο – Γιατί να ασχοληθώ με τα κοινά;” που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Δήμος Χαλκηδόνος στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκηδόνος, στα Κουφάλια.

Η ημερίδα είχε διαχωριστεί σε τρεις θεματικές ενότητες. Στην πρώτη θεματική ενότητα με τίτλο «Πολιτική και νεολαία» τοποθετήθηκαν ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Αθανάσιος Γλαβίνας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Νίκος Πατσέας, ο Εκπρόσωπος Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Πασσιάς, ο Πολιτικός Επιστήμονας και Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Παπουτσής.

Στη δεύτερη θεματική ενότητα με τίτλο «Τοπική Αυτοδιοίκηση και νεολαία» τοποθετήθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Γιουτίκας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας Δύο Φύλων Δήμου Καλαμαριάς Ευλαμπία Ντόντη και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δρυμού του Δήμου Ωραιοκάστρου Κωνσταντίνος Πατσαλάς.

Στην τρίτη θεματική ενότητα με τίτλο «Συμμετέχω σε Δημοτικό Συμβούλιο Νέων- Είμαι ενεργός πολίτης» τοποθετήθηκαν ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης Μάριος Σαπουντζάκης, ο Γενικός Γραμματέας των Alumni του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης Αντώνης Παράσογλου, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Παπαχρηστούδης και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Χαλκηδόνος Ανδρέας Αλμπάνης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος Σταύρος Αναγνωστόπουλος, και ο Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς Ιωάννης Μπατζαρακίδης ενώ το συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησε η Δημοσιογράφος, Γιώτα Κορώνα.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Βουλευτής τοι ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνα Αδάμου, ο πρώην Δήμαρχος Σοχού και πολιτευτής της ΝΔ Φάνης Παπάς, οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Κωστοπούλου, Μένιος Κορδονούρης, Διαμαντής Διαμαντής, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΧ Θεόδωρος Χατζηαποστόλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αντώνης Καραγεώργος και Κώστας Κορώνας, ο πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κουφαλίων Κώστας Παπαχρηστούδης κ.α. Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Θεσσαλονίκης, Θεοδώρα Αυγέρη, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων.

Να σημειωθεί ότι τα κεράσματα ήταν μια ευγενική προσφορά της νέας διεύθυνσης του καταστήματος 4ALL στα Κουφάλια.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ