Δήμος Αμπελοκληπων-Μενεμένης: Παρουσία Κυρίζογλου-Σιμόπουλου-Πατουλίδου-Χαριστέα το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου “Κατά του Ρατσισμού”

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 8/6/2022 στο Δημοτικό στάδιο Μενεμένης το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Κατά του Ρατσισμού» από την Αστραπή Δενδροποτάμου, την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών (παράρτημα Βορείου Ελλάδος) και την Αντιδημαρχία Αθλητισμού Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες της Αστραπής Δενδροποτάμου, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών (παράρτημα Βορείου Ελλάδος) και οι Βετεράνοι του Άρη Θεσσαλονίκης. Με αυτό τον αγώνα, ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και οι συμμετέχουσες ομάδες έστειλαν προς πάσα κατεύθυνση ένα ακόμη μήνυμα κατά του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν από την Αστραπή Δενδροποτάμου ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και η οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή Ηρακλή Ψωμαδέλη.
Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο βουλευτής A’ Θεσσαλονίκης κ. Στράτος Σιμόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες και πρώην αθλητές κ.κ. Βούλα Πατουλίδου (Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης) και Άγγελος Χαριστέας (Ψηφιακής Διακυβέρνησης), οι αντιδήμαρχοι Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης κ.κ. Εμμανουήλ Ιωαννίδης (Αθλητισμού), Βασίλης Μανωλόπουλος (Τεχνικών Υπηρεσιών), Κωνσταντίνου Κυριάκος (Δημοτικής Κατάστασης-Ληξιαρχείου), ο πρόεδρος Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου (Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.) κ Κυριάκος Αβραμίδης, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας ο κ. Στέφανος Τσίφκας, ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, εκπρόσωποι βουλευτών και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Την ιατρική κάλυψη της διοργάνωσης παρείχε το Σώμα Εθελοντών της Ε.Δ.ΟΜ.Α.Κ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ