Αρχίζουν οι εργασίες για την αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης σε οικισμούς του Δ. Ωραιοκάστρου

Από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021  αρχίζουν  οι εργασίες για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης οικισμών Λητής, Δρυμού και τμήματος Μελισσοχωρίου του διευρυμένου Δήμου Ωραιοκάστρου».

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Λητής, του Δρυμού και του Μελισσοχώριου, καθώς η κατασκευή του καινούργιου δικτύου ύδρευσης,  θα συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας του νερού.

Αντικείμενο του έργου είναι η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης των οικισμών Λητής, Δρυμού και  τμήματος του οικισμού Μελισσοχωρίου.

Κατά  τη διάρκεια του έργου θα γίνονται εκσκαφές και παράλληλα νέες συνδέσεις στο καινούριο δίκτυο ύδρευσης.

Διευκρινίζεται πως για να πραγματοποιηθεί η σύνδεση των ακινήτων με το δίκτυο ύδρευσης θα κατασκευάζεται από τον  εργολάβο  του έργου διακλάδωση του δικτύου από τα όρια της ιδιοκτησίας ή την ρυμοτομική γραμμή (όπου υφίσταται) μέχρι και τη θέση του αγωγού διανομής. Οι παροχές τοποθετούνται κατά κανόνα κάθετα προς τον αγωγό που τις τροφοδοτεί και καταλήγουν στο φρεάτιο των υδρομέτρων. Το φρεάτιο αυτό τοποθετείται εξωτερικά από τα  όρια  της  ιδιοκτησίας (ή  πεζοδρόμιο αν υφίσταται).

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το υδρόμετρο δεν λειτουργεί ή έχει υποστεί σημαντική φθορά και εμποδίζεται η σωστή λειτουργία του κρίνεται απαραίτητο να αντικατασταθεί.

“Ζητούμε  την  κατανόηση  σας  για  τυχόν  προβλήματα (διακοπές  υδροδότησης) που ενδεχομένως προκύψουν κατά τη διάρκεια των  εργασιών εκσκαφής” αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου και τονίζει πως:

“Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που μόλις ολοκληρωθεί θα συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας του νερού και θα ενισχύσει την προσπάθεια της Διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου και της ΔΕΥΑΩ να επιλύσουν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Μυγδονίας με το νερό”.

Για  οποιαδήποτε  πληροφορία και διευκρίνιση (ΔΕΥΑΩ: Τηλέφωνο: 2394033171, Email: deyaoraiokastrou@gmail.com).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ