Δ. Ωραιοκάστρου: Ξεκινά τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021, το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα»

Την Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021, ξεκινά το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα» του Δήμου Ωραιοκάστρου. Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της δημοτικής αρχής να παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες στα παιδιά των δημοτών και κατοίκων, δίνεται η δυνατότητα
συμμετοχής τους, σε ποικίλες δραστηριότητες. Για το λόγο αυτό διοργανώνει και φέτος το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα» σε παραλίες της Χαλκιδικής (Νέα Ηράκλεια) και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 5 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 16 Ιουλίου, διάρκειας δέκα (10) εργάσιμων ημερών. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο περιόδους. Προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ και είναι μία κοινωνική προσφορά του Δήμου Ωραιοκάστρου προς τους κατοίκους του.

1η περίοδος: από Δευτέρα 5 Ιουλίου έως Παρασκευή 9 Ιουλίου
2η περίοδος: από Δευτέρα 12 Ιουλίου έως Παρασκευή 16 Ιουλίου

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ:
Για τα παιδιά που συμμετέχουν στην 1η περίοδο ανακοινώνονται ο τόπος και οι ώρες αναχώρησης των λεωφορείων:

Δ.Ε. Ωραιοκάστρου

08.20 – Μπροστά από τη στάση του ΟΑΣΘ στο Πέτρινο Σχολείο στο
Παλαιόκαστρο (3ο Γυμνάσιο)
08.30 – Μπροστά από τη στάση του ΟΑΣΘ στο Δημαρχείο
Ωραιοκάστρου

Δ.Ε. Καλλιθέας
08.00 – Πλατεία Νέας Φιλαδέλφειας
08.15 – πρώην Δημαρχείο Πενταλόφου
08.25 – Στο ύψος του Γηπέδου Ποδοσφαίρου Νεοχωρούδας

Δ.Ε. Μυγδονίας
08.30 – Μπροστά από το Γυμναστήριο Δρυμού «Π. Νέτσικας».
08.35 – Μπροστά από το Δημοτικό Σχολείου Μελισσοχωρίου

Προορισμός θα είναι το beach bar “Sahara”, παραλία της Νέας Ηράκλειας Χαλκιδικής, το οποίο πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ασφαλή και άνετη διαμονή των παιδιών. Συγκεκριμένα, το κατάστημα είναι εξοπλισμένο και διαθέτει ομπρέλες, ξαπλώστρες, τουαλέτες, ντουζιέρες. Γήπεδο beach volley κτλ.. Για όλες αυτές τις παροχές με τα μέτρα που είναι προσαρμοσμένα υγειονομικά πρωτόκολλα Covid -19 θα υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση 3,00 € για κάθε παιδί ημερησίως, πόσο με το οποίο μπορεί να αγοράσει διάφορα προϊόντα ( χυμό, παγωτό, αναψυκτικό).

Επίσης, θα υπάρχει πλήρης ναυαγοσωστική κάλυψη από πιστοποιημένους ναυαγοσώστες με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Παρακαλούμε τους γονείς να προσκομίσουν και να παραδώσουν στους συνοδούς του προγράμματος τα self test Covid-19. Για πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: 2310689747 (εργάσιμες ημέρες και ώρες).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ