Α. Τζιτζικώστας: «Στηρίζουμε το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων που διασφαλίζουν την ακεραιότητα της πατρίδας μας»

Με λαμπρότητα και επισημότητα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας γιόρτασε σήμερα την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Στη Θεσσαλονίκη ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε παρουσία του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, της Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.

Οι κ.κ. Τζιτζικώστας, Πατουλίδου και Καρακωστάνογλου αρέστησαν στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Δέξιας, ενώ μετά το πέρας της δοξολογίας η κ. Πατουλίδου εκφώνησε την κεντρική ομιλία. Ακολούθως ο Περιφερειάρχης κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού.

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε τα εξής: «Σήμερα, ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου, τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις, τους άγρυπνους φρουρούς της πατρίδας μας, τους άνδρες και τις γυναίκες του Στρατού, της Αεροπορίας, του Ναυτικού, οι οποίοι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο βρίσκονται στις θέσεις τους, προκειμένου να αισθανόμαστε και να είμαστε όλοι εμείς ελεύθεροι και ασφαλείς. Κι εμείς από την πλευρά μας, ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, είμαστε εδώ για να στηρίξουμε το σημαντικό έργο αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι με τη δουλειά τους διασφαλίζουν την ακεραιότητα της πατρίδας μας. Χρόνια πολλά σε όλους»

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ