Ζάχαρης: Δανιηλίδης, ένας ανάλγητος και νεοφιλελεύθερος δήθεν αριστερός δήμαρχος

Την οργή του Δημάρχου Νεάπολης- Συκεών προκάλεσε η ρύθμιση της κυβέρνησης να δοθεί παράταση δύο ετών στις μισθώσεις δημοτικών ακινήτων με  μονομερή δήλωση του μισθωτή.

Προφανώς πρόκειται για μια δίκαιη ρύθμιση, η οποία δεν διαγράφει χρέη, με σκοπό να προστατεύσει επιχειρήσεις που έχουν πληγεί λόγω της πανδημίας.

Για να μπορέσουν να πάρουν μια ανάσα μετά το τεράστιο πλήγμα που δέχτηκαν.

Γιατί όμως οργίστηκε ο κ.Δανιηλιδης με τη ρύθμιση;

  • Ήθελε να αυξήσει τα ενοίκια που καταβάλλονται για τα δημοτικά ακίνητα του Δήμου απειλώντας με έξωση;
  • Ήθελε να κάνει εξώσεις στους σημερινούς μισθωτές για να πάρει υψηλότερα ενοίκια από τους επόμενους;

Ας το καταλάβει: Οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι να αναλάβουν το μέρος της ευθύνης που τους αναλογεί, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας στους δημότες τους.

Όσο νεοφιλελεύθερο πνεύμα κι αν επιδεικνύουν κάποιοι λίγοι ανάλγητοι δήμαρχοι που λειτουργούν ως “γερολαδάδες” σπιτονοικοκύρηδες που προσπαθούν να δείξουν ότι έχουν …οργή εφήβου.
 
Είναι αυτό το οποίο έκανε όταν απέρριψε κάθε πρόταση μας για παροχή διευκολύνσεων στους επαγγελματίες του Δήμου μας μετά την πανδημία.
Είναι αυτές οι αρχές της αριστεράς στο όνομα της οποίας ομνύει;
 
ΥΓ: Και με την ευκαιρία μπορεί ο κ Δανιηλίδης να μας πει πόσα και ποιά δημοτικά ακίνητα του Δήμου Νεάπολης – Συκεών υπάγονται στη ρύθμιση κι αν για κάποιο από αυτά είχε εκδηλωθεί ανεπίσημο ενδιαφέρον για νέα μίσθωση;
Ας μας πει ποιους θέλει να διώξει!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ