Υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά το 2023 ο Γιώργος Λίλτσης

 «Παρών» στις δημοτικές εκλογές του 2023 για το δήμο Παύλου Μελά δηλώνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ», Γιώργος Λίλτσης, όπως τόνισε ο ίδιος στην συγκέντρωση στελεχών της παράταξής του το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Το ραντεβού με τα άτομα που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιό του το 2019 δόθηκε σε καφέ της Σταυρούπολης, ενώ η πρώτη συνάντηση της ομάδας μετά την πανδημία έγινε με πιστή τήρηση των μέτρων και των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ο κ. Λίλτσης αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα του δήμου Παύλου Μελά, κάνοντας λόγο για «απουσία της διοίκησης η οποία αδυνατεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας» όπως είπε χαρακτηριστικά. Μίλησε για τα επεισόδια έξω από τα 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης που «έφεραν τον δήμο στο προσκήνιο με αρνητική δημοσιότητα» καταλογίζοντας στο δήμαρχο και τους συνεργάτες του ευθύνες.

Προχώρησε μεταξύ άλλων σε απολογισμό της δράσης της παράταξης τα δυο τελευταία χρόνια, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί και τις δράσεις που έχουν γίνει και κατέληξε υποστηρίζοντας πως ο ίδιος και η ομάδα του θα διεκδικήσουν την διοίκηση του δήμου το 2023.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ