Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς ο Αμπατζίδης

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Καλαμαριάς ανακοίνωσε ο Ματθαίος Αμπατζίδης, πρώην αντιδήμαρχος του δήμου επί θητείας Θεοδόση Μπακογλίδη, ο οποίος επίσης ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές με το συνδυασμό “Αλληλεγγύη” του Απόστολου Τζιτζικώστα.

H δήλωση του:

“Με αίσθημα ευθύνης και ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, ανακοινώνω σήμερα ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς στις επικείμενες εκλογές.

Με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο της Καλαμαριάς και με πραγματική διάθεση ανανέωσης, προχωρώ στη δημιουργία δημοτικής παράταξης που θα ενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. Η προοδευτική παράταξη που στην ιστορική της διαδρομή στην Καλαμαριά των προσφύγων παππούδων μας ανέδειξε σημαντικές προσωπικότητες  ήρθε η ώρα να συναντήσει τη νέα γενιά και να σχεδιάσει το μέλλον που θέλουμε και μας αξίζει.

Αποφεύγοντας συνειδητά τους λαϊκισμούς και τις συγκρούσεις, όπως εξάλλου έκανα όλα αυτά τα χρόνια, επιχειρώ με την κίνησή μου αυτή, να βγει η Καλαμαριά από την εσωστρέφεια και τη στασιμότητα, να αποκτήσει σχέδιο και προοπτική. Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε όλους τους προοδευτικούς συμπολίτες ώστε να διαμορφώσουμε μαζί την Καλαμαριά του αύριο.

Με παρακαταθήκη την αυτοδιοικητική μου εμπειρία και το όραμα που έχω για την Καλαμαριά ως γέννημα θρέμμα Καλαμαριώτης, δηλώνω σήμερα παρών”.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ