Νέα μεγάλη Πανελλήνια Διάκριση για το 6ο Διαπολιτισμικό Σχολείου του δήμου Κορδελιού

Πολύ “μεγάλη” διάκριση απέσπασε « Το μικρό …μικρό ταξίδι» του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Ελευθερίου Κορδελιού, κατακτώντας την 1η θέση στην ψηφοφορία των ακροατών, στην κατηγορία του ραδιοφωνικού μηνύματος στον Μεγάλο Διαγωνισμό Τραγουδιού & Ραδιοφωνικού Μηνύματος “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2022” του European School Radio, στον οποίο συμμετείχαν Ειδικά Σχολεία, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια & Λύκεια από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο (σύνολο 342).

 

 

Τον διαγωνισμό συνδιοργάνωσαν το “European School Radio, το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο”, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας.

Το “Μικρό, μικρό ταξίδι”

γεννήθηκε από την ανάγκη των παιδιών να ταξιδέψουν μιλώντας στους ανθρώπους που είναι μακριά τους, για την φιλία, την αγάπη , την αλληλεγγύη, την αξία της θετικής σκέψης των αναμνήσεων, της καλοσύνης, αλλά και για την μοναδικότητα του ψυχικού ταξιδιού, που συνυπάρχουν στον κόσμο του μίσους, του εκφοβισμού, της μοναξιάς και των πολλών προβλημάτων. Και τελικά το κατάφεραν! Τα παιδιά ανακάλυψαν την σημασία του ονειρικού ταξιδιού, συνέγραψαν συνεργατικά ένα πρωτότυπο ραδιοφωνικό μήνυμα, και στη συνέχεια το ηχογράφησαν και το οπτικοποίησαν με την υποστήριξη των δασκάλων τους.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δια Βίου Μάθησης κ. Γιώργος Σταυρίδης και ο Διευθυντής του 6ΟΥ Διαπολιτισμικού Σχολείου κ. Στέργιος Παπαδόπουλος, συγχαίρουν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δ2 για την κατάκτηση της πρώτης θέσης η οποία για ακόμη μία φορά γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια όλους τους δημότες μας, επαινούν τις εκπαιδευτικούς Άρτεμις Κεφαλίδου (δασκάλα τμήματος), Χρύσα Νικολοπούλου (δασκάλα αγγλικών) και την δασκάλα παράλληλης Ανδρομάχη Γιαννιώτη, οι οποίες ενέπνευσαν και καθοδήγησαν τους μαθητές αλλά και ευχαριστούν τα 4.035 άτομα που τίμησαν και ανέδειξαν πρώτο με την ψήφο τους το 6ο Διαπολιτισμικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να ακούσουν το ραδιοφωνικό μήνυμα των παιδιών αφιερώνοντας 2 λεπτά από τον χρόνο τους!

https://www.youtube.com/watch?v=sgaiUnrXKhA

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ