Υποψήφια με την παράταξη Ζέρβα η Βέτα Αθανασιάδου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα θα είναι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η σημερινή Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Ελισάβετ (Βέτα) Αθανασιάδου.

Γεννημένη στις Σέρρες, η κυρία Αθανασιάδου κατοικεί στη Θεσσαλονίκη από τα μαθητικά της χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Θεόδωρο Κοκκίνη. Αποφοίτησε από το τμήμα Νοσηλευτικής του Α.Τ.Ε.Ι.Θ, έλαβε ειδικότητα Παθολογικής Νοσηλευτικής και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εργάστηκε κατά το διάστημα 1986-1999 στο ΓΝΘ Άγιος Παύλος, κατά το διάστημα 1999-2004 στο ΓΝΘ Παπαγεωργίου, ενώ από το 2005 έως σήμερα εργάζεται στο ΓΝΘ Άγιος Παύλος στη θέση της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Είναι εκλεγμένη Γενική Γραμματέας στο Εργασιακό Σωματείο του ΓΝΘ Άγιος Παύλος και στο Επιμελητήριο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας ως μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου καθώς και Αντιπρόεδρος στο 2ο Περιφερειακό Τμήμα Μακεδονίας και Θράκης. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εκλέχτηκε Πρόεδρος της Ε΄ Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ