Βελτιώνεται το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής

Υπογράφηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργο, στο γραφείο του στο Διοικητήριο Πολυγύρου, η σύμβαση του έργου με τίτλο « Επισκευές στο κτίριο Διοίκησης της ΠΕΧ », προϋπολογισμού 150.000 Ευρώ.

Το έργο αφορά στην αντικατάσταση κουφωμάτων στον πρώτο και τρίτο όροφο καθώς επίσης και στην βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού και της λειτουργίας των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων των κλιματιστικών του κτιρίου.

Ο κος Γιώργος σε δήλωσή του τόνισε τα εξής: “Υπογράψαμε σήμερα τη σύμβαση για τις επισκευές του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής. Με το έργο αυτό αρχίζει η πρώτη φάση εργασιών, για την βελτίωση της γενικότερης κακής υφιστάμενης κατάστασης του κτιρίου του Διοικητηρίου της ΠΕΧ.

Οι επισκευές αυτές θα επιφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και θα εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες διαμονής και εργασίας στους χρήστες του κτιρίου.

Πρόθεσή μας είναι να ακολουθήσει και η δεύτερη φάση εργασιών για τη συντήρηση του κτιρίου ενώ διερευνώνται οι δυνατότητες ένταξης έργου με σκοπό την ενεργειακή του αναβάθμιση.”

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ